Še naprej bo seksal z oboževalkami

Foto: Žurnal24 Tommyja je ustavila policija.
Rocker Tommy Lee, ki je razvpit tudi zaradi razburljivega ljubezenskega razmerja s Pamelo Anderson, pravi, da se ne bo odpovedal seksu z oboževalkami.
Oglej si celoten članek

Rocker, ki že nekaj časa zatrjuje, da je "obnovil zvezo z nekdanjo ženo Pamelo Anderson" (poročena sta bila med letoma 1995 in 1998 in imata dva sinova, 12-letnega Brandona in 10-letnega Dylana), pravi, da ne vidi razloga, zakaj bi končal svojo "misijo". S tem Tommy seveda misli seksanje z oboževalkami. Ko so ga vprašali, s koliko oboževalkami je že seksal, je odgovoril: "Ni številke, je samo misija. Ki še traja. Nikakor se ne bom umiril." Medtem pa poznavalci trdijo, da je 45-letni Tommy spet tako obseden s Pamelo (ki je bila njegova tretja žena), da ima v mobilniku shranjene njene "nagajive fotografije".

Neki Tommyjev prijatelj je povedal: "Pammie jih ima res 41, a še vedno je videti prava Playboyeva zajčica in Tommy ima dokaz." Pam in sinova so se prejšnji mesec preselili k Leeju, a Pamela trdi, da samo začasno, saj njeno hišo prenavljajo. So na obzorju novi škandali?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.