"Še naprej molite zanjo“

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Melissa Rivers je spregovorila o zdravstvenem stanju svoje slavne mame Joan Rivers.
Oglej si celoten članek

Televizijska voditeljica Joan Rivers je včeraj sredi manjše operacije na grlu nehala dihati. Zvezdnico so takoj prepeljali v bolnišnico Mount Sinai. Njeno stanje je kritično, so včeraj poročali ameriški mediji. Nekateri viri so celo trdili, da je Joan v umetni komi, kar bolnišnica uradno ni potrdila.

V New York je takoj priletela Joanina hčerka Melissa, ki je za medije povedala: "Hvala vsem za ljubezen in podporo. Moja mama počiva v krogu družine. Prosimo vas, da še naprej mislite in molite zanjo.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.