"Še nikoli ni bila tako vitka"

Foto: EPA Letizia Foto: EPA Letizia
Mediji poročajo, da je španska princesa Letizia spet shujšala.
Oglej si celoten članek

Princesa Letizia se očitno še vedno ni navadila na stres, ki ga s sabo prinaša služba princese. Kmalu po razglasitvi zaroke s španskim prestolonaslednikom se je njena teža prepolovila. "Tako vitka ni bila še nikoli," piše nemška spletna stran Bunte, ki verjetno ne pretirava.

Na zadnjem uradnem dogodku je bila 40-letnica videti zelo krhka. Njene roke so se v bluzi z dolgimi rokavi izgubile. Nič debelejše niso njene noge.

Princesina teža naj bi se začela nižati po aferi kralja Juana Carlosa, zaradi katere se je zmanjšal tudi ugled kraljeve družine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.