Še nikoli objavljene fotografije: Archie kopija princa Harryja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tudi v ZDA so jima za petami paparaci ...
Oglej si celoten članek

Čeprav sta Meghan Markle in princ Harry po uradnem izstopu iz britanske kraljeve družine, marca javno spregovorila o marsikateri podrobnosti in nepravilnosti, ki se dogaja na britanskem dvoru, svoje mlade družine ne izpostavljata več. Tako svet že kar nekaj mesecev ni videl njunega 2 leti in pol starega sinčka, par pa v obraz javno tudi še ni pokazal njegove sestrice Lilibet, ki se je rodila to poletje.

A očitno tudi v ZDA nimata miru pred paparaci, tako so v javnost pricurljale fotografije, na katerih še noseča Meghan v naročju nosi malega Archija, ki je na las podoben svojemu modrokrvnemu očku. Fotogtrafije so bile verjetno posnete spomali. 

Kljub temu da sta Harry in Meghan dvor zapustila v želji po bolj mirnem in intimnem življenju, pa sta se za kontroverzni intervju z Oprah, ki je dvignil veliko prahu, tako v medijih kot med člani britanske kraljeve družine, odločila ravno v času Meghanine nosečnosti, ko bi vojvodinja verjetno potrebovala največ miru, ne pa boja s kraljevo družino preko medijev. Očitajo pa jima tudi sodelovanje z Netflixom, s čimer naj bi kraljevi družini zabodla nož v hrbet, saj je ravno Netflix avtor razvpite serije Krona, ki govori o najbolj kontroverznih trenutkih britanske kraljeve družine in jo spremlja cel svet. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:41 6. Oktober 2021.

    Te fotografije so bile pred meseci objavljene že čisto povsod. Aja, za klike vam gre.

  • 07:43 6. Oktober 2021.

    Po naslovu sodeč sem videc. Te fotografije sem videl že nekaj mesecev nazaj!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.