Se Orlando na skrivaj videva z Liv?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Po napovedani ločitvi so igralca Orlanda Blooma že ujeli z drugo.
Oglej si celoten članek

Potem ko sta zakonca Miranda Kerr in Orlando Bloom nedavno najavila, da se po manj kot treh letih ločujeta, si je malo za tem, ko so Mirando romantično povezali z milijarderjem Jamesom Packerjem, očitno tudi Orlando našel svojo novo izbranko. Gre za njegovo dobro prijateljico Liv Tyler. Spoznala sta se na snemanju trilogije Gospodar prstanov, platonska ljubezen pa je očitno prerasla v nekaj več, potem ko sta šla na zmenek v New Yorku.

Po navedbah revije Star sta bila skupaj na premierni gledališki predstavi Čakajoč Godota Samuela Becketta, v zaodrju pa sta preživela kar nekaj časa skupaj. Ko so se za njima zaprla vrata, sta bila igriva, se žgečkala, si zrla v oči in se držala za roke, je povedal vir. Njuno romantično početje se je nadaljevalo na zabavi po predstavi.

Orlandov predstavnik je sporočil, da vse te navedbe niso resnične.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.