Se spomnite, kakšna je bila hrvaška predsednica prej?

Foto: Profimedia Kolinda Grabar-Kitarović Foto: Profimedia Kolinda Grabar-Kitarović
Kolinda Grabar-Kitarović je shujšala za več kot 12 kilogramov.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji so leta 2016 pisali, da je njihova predsednica, Kolinda Grabar-Kitarović, izgubila več kot 12 kilogramov, letos pa jih je po vsej verjetnosti izgubila vsaj še pet. 

Foto: Epa Kolinda Grabar-Kitarović

Njena dieta ni bila pretirano stroga. Zjutraj je lahko jedla vse, razen kruha. Da bi bila čim bolj sita, tako piše Jutarnji list, je ponavadi jedla jajca z ocvirki. Tekom dneva si je privoščila kakšno solato, za večerjo, h kateri je ponavadi sedla okoli 18. ure, pa jo je čakal lažji obrok – ponavadi piščanec z zelenjavo. Sladkarijam se je izogibala.

Hrvaška predsednica je priznala, da ljubi hrano in tudi kuhanje. »Rada kuham med konci tedna. Takrat kuham z ljubeznijo,« je povedala in dodala, da je njena specialiteta  pašticada, zelo dobre pa naj bi bile tudi njene juhe iz buč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 08:44 2. December 2018.

    Zraven bi bile lahko tvoje usrane gate.

  • 14:34 1. Oktober 2018.

    afna na 2

  • 12:39 1. Oktober 2018.

    Lepa, pametna in uspešna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.