Se spomnite La Toye? Takšna je danes!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
La Toya si je privoščila eno leto medijskega premora.
Oglej si celoten članek
Foto: Facebook Latoya Nekdanja pornozvezdnica LaToya, ki je zaslovela v resničnostnem šovu Kmetija, je lansko pomlad naredila konec svoji medijski karieri, saj je želele "biti normalna". "Iz medijskega sveta sem potegnila dobro in slabo, a vsega je bilo preveč, preveč stresa, želela sem zaživeti normalno življenje in se posvetiti sebi," nam je izdala.
 
In res se je, v tem letu je namreč močno shujšala in se spočila, kar se pozna tudi na njenem videzu. La Toya se je nazadnje pojavila v resničnostnem šovu Bar, a pravi, da ji ta šov ni naredil usluge. Trenutno je srečna in pravi, da čaka le še gospoda pravega.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 17:51 7. Junij 2016.

    Pala ti desna sisa za 4 cm ! Kaj bomo pa zdaj ?

  • 12:07 6. Junij 2016.

    dokler bo povpraševanje, bo tudi ponudba...nekateri moški jo obožujejo na vratih WC.

  • 11:56 6. Junij 2016.

    Maš res,boljš bi blo,da ne bi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.