Se spomnite male Emme iz Prijateljev? Takšna je danes!

Najbolj znana dojenčica iz legendarne serije Prijatelji, Emma, hči televizijskih likov Rossa in Rachel, po kateri je v tistem času ogromno dojenčic dobilo ime, danes izgleda tako ...
Oglej si celoten članek

Vlogo Emme sta takrat odigrali dvojčici Noelle in Cali Sheldon, ki sta danes stari že šestnajst let. Mala Emma je bila v seriji sad viharne zveze med Rossom in Rachel, ki jo je igrala Jennifer Aniston. Serija je še danes ena najbolj priljubljenih televizijskih serij vseh časov, takrat (do leta 2004) pa je imela tako goreče oboževalce, da je bilo ime Emma eno najpopularnejših imen za dojenčice v Ameriki in po svetu. 

Dvojčici Sheldon pa sta dejavni še danes, saj v filmu Us igrata od boku z Elizabeth Moss in oskarjevko Lupito Nyong.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.