Se spomnite teh slavnih slovenskih romanc?

Foto: Žurnal24 Klemen Slakonja in Iva Krajnc Foto: Žurnal24 Rajko Hrvatič in Maja Malnar Foto: Žurnal24 Športnik borilnih veščin Denis Porčič – Chorchyp je bil nekoč v zvezi z voditelj Foto: Youtube Maja Prašnikar Denis Porčič Chorchyp Foto: Mediaspeed.net Zvezdnika, ki sta že več let par, sta se tokrat odločila za krajši premislek. (F Foto: POP TV la toya, artur štern Foto: Žurnal24 Ugibanj, ali sta šla narazen, ni več. Foto: Žurnal24 Ljubezni je konec. (Foto: Mediaspeed) Foto: Anže Petkovšek Peter Klinc in Nadiya Bychkova Foto: Žurnal24 Maša Medik in Jan Plestenjak Foto: Mediaspeed.net Polona Juh in Jernej Šugman Foto: Mediaspeed.net Katarina Čas Aljoša Bagola Foto: Mediaspeed.net Špela Pretnar Jure Košir Foto: Žurnal24 Maja Keuc in Anže Zalar Foto: Mediaspeed.net Tim Kores Maja Keuc Foto: Mediaspeed.net Eva Irgl in Vanja Alič Foto: Žurnal24 Nogometaš Sebastjan Cimerotič je nekoč hodil z manekenko Sabino Remar. Foto: Mediaspeed.net Nina Osenar Ivo Rimc
Tako kot v tujini je tudi na slovenski sceni veliko slavnih parčkov. Zdi se, da nekatere ljubezni trajajo večno, nekatere pa so se žal končale. Se teh parčkov še spomnite?
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.