Se Travolta ločuje?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralca John Travolta in Kelly Preston naj bi se ločevala.
Oglej si celoten članek

Tako trdi vir, ki je za National Enquirer povedal, da je Kelly postavila Johnu ultimat, da sta končala, če je ne bo bolj podpiral pri njeni karieri. "Kelly ima Johna čez glavo," še pravi vir. "Dovolj ima tega, da mora ves čas skrbeti za družino in dom, medtem ko se on zasebno in poslovno potepa po vsem svetu. Sedaj je prišla ona na vrsto."

John je hotel, da Kelly ostane na Floridi in skrbi za otroke. Če se ne bo zresnil in dal večjega pomena zakonu, ga bo zvlekla pred sodišče.

Njuno zadnje nesoglasje se je pričelo sredi marca, ko je Kelly dobila priložnost, da igra v pilotni epizodi nove serije Keep Calm and Karey On. V zadnjih letih mu je ves čas stala ob strani in potihem upala, da bo spet začela igrati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.