Še tretja sreča za Jamesa Van Der Beeka

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec James Van Der Beek je znova postal očka.
Oglej si celoten članek

James Van Der Beek in žena Kimberly Brook sta se razveselila rojstva svojega tretjega otroka. Par, ki že ima 22-mesečnega sina Joshuo in triletno hčerko Olivio, je dobil še eno deklico.

Znano je le to, da se je rodila deklica, njeno ime pa še ni znano. "Kimberly in mala deklica se dobro počutita," je povedal igralčev tiskovni predstavnik.

Igralec, najbolj poznan po vlogi v seriji Simpatije, je priznal, da bo še en otrok življenje precej zapletel, a je hitro dodal, da so otroci najboljše, kar se ti lahko zgodi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.