Se v uradu obeh predsednikov zabavajo na naše stroške?

Foto: Anže Petkovšek Miro Cerar
Plačujemo zabave najvišjih državnih predstavnikov?
Oglej si celoten članek

Če mnogim uradnikom pogosto in upravičeno očitamo, da naš denar radi mečejo skozi okno, v najbolj veselem mesecu preteklega leta ni bilo tako. Zanimalo nas je namreč, koliko sta za novoletni sindikalni zabavi zapravilia prva moža v državi, predsednik Republike Borut Pahor in predsednik vlade Miro Cerar.

Prvi, reci, piši, nič, drugi pa so se zabavali kar na lastne stroške. "Zaposleni v Kabinetu smo se decembra na lastne stroške odpravili na bowling," so nam sporočili iz Kabineta predsednika vlade, iz Urada predsednika republike pa so zapisali:  "V Uradu predsednika republike ne organiziramo novoletnih sindikalnih zabav."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • dd
    13:22 27. Januar 2018.

    Ja seveda, ker novoletno rajanje, lahko prikažejo v izdatkih pod drugačnim namenom.

  • 09:17 27. Januar 2018.

    Ana ,kaj pa stroške solarija in mentorico pilatesa za Borata ? Kdo to plača ?

  • 07:50 27. Januar 2018.

    Ana H. Fetih,ti si cist prfuknjena.Je pri milem bogu,od kje pa mislis,da crpajo denar?V vsakem primeru od davkoplacevalcev,idiotka ena,saj tudi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.