Se vam je perilo skrčilo? Ni vse izgubljeno!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Trik, s katerim lahko majico ali hlače povrnete na prvotno velikost.
Oglej si celoten članek

Gotovo se vam je že kdaj zgodilo, da se vam je oblačilo po pranju ali sušenju skrčilo. Da bi ga vrnili v prvotno velikost, je potreben le droben trik. Vsaj tako pravi gospa, ki je objavila spodnji video, v katerem prikazuje, kako je rešila "skrčeno" trenerko.

Potrebujete:
- otroški šampon
- mlačno vodo
- vedro
- dve veliki suhi brisači

V vedro nalijte toplo vodo in dodajte otroški šampon. V tej vodi namočite skrčeno perilo, kar bo, kot pravi gospa v videu, zmehčalo vlakna v tkanini.

Oblačilo vzemite iz vode in ga s prvo brisačo osušite ter ga položite na drugo brisačo. Z roko oblačilo raztegnite na želeno velikost in ga posušite.

Vso srečo!

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.