Še več dokazov, da je naša igralka ujela nogometnega zvezdnika

Foto: Epa
Foto: Epa
Oglasil se je tudi on ...
Oglej si celoten članek

Hrvaški je včeraj RTL poročal, da je Kaja Vidmar, ki jo poznamo iz serije Moji, tvoji najini, kjer je zaigrala ob Sebastianu Cavazzi, sicer tudi playboyevo dekle in tekmovalka šova Zvezde plešejo, srčna izbranka hrvaškega nogometnega reprezentanta, ki igra za Atletico Madrid.  Kaja je noseča in pričakuje deklico, oče pa naj bi bil prav 30-letni Šime Vrsaljko, ki je uradno še vedno poročen s soprogo Mateo, s katero imata sinčka Bruna

Par so skupaj opazili na rojstnodnevni zabavi njegovega klubskega kolega Jana Oblaka, na Instagramu pa naj bi ju izdale fotografije skupnega psa Nera, podobne teovaže in isti avtomobil. Tako Šime kot Kaja imata na dlaneh oziroma prstih tetovirana črna plamena, kot poroča 24 Sata.

Vrsaljkove soproge Matee sicer že leto in pol niso videli v Madridu, prav tako je z družabnih omrežjih umaknila njegov priimek, on pa skupne fotografije, še poroča rtl.hr. Zato pa v Madridu že leto in pol živi naša 26-letna Kaja, ki se tam ukvarja s svojo modno znamko Clue. Za 24 ur je povedala, da v Madridu živi s svojim vitezom, ki je njena podpora, motivator in razlog za smeh.

Šime se je medtem že oglasil na Instagramu in okrcal hrvaške medije, ki so menda "skalali" po vrtu njegovih starih staršev in iskali stanovanje njegove odtujene soproge Matee.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.