Še vedno ignorirata Madeleine

Foto: EPA
Foto: EPA
Prestolonaslednica Victoria in princ Carl Philip še vedno nista obiskala svoje nečakinje.
Oglej si celoten članek

Od rojstva male Leonore je minilo že skoraj dva meseca, a prestolonaslednica Victoria in princ Carl Philip še vedno nista našla časa, da bi svojo malo nečakinjo v New Yorku obiskala. Namigovanja, da je v kraljevi družini nekaj narobe, so zato vse glasnejša.

Sprva je dvor razložil, da je Victorijin urnik izjemno natrpan, kar pa očitno ne drži. Kot poročajo, se prestolonaslednica že nekaj časa ni udeležila nobenega uradnega dogodka, tako da bi lahko odpotovala v ZDA, a se je raje odločila za dopust v kraljevi počitniški hiški na otoku Öland.

To ni prvič, da se je Victoria izognila New Yorku. Tudi kmalu po rojstvu Leonore se je našel čas za pot čez lužo, a je Vicky raje odpotovala na smučanje na Norveško. Kaj na to pravita kralj in kraljica, ki sta k hčerki in vnukinji odpotovala že naslednji dan, ni znano.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.