Še vedno koruzniki

Foto: Reuters Kurt Russell, Goldie Hawn Foto: Žurnal24 Ko je francoska manekenka in pevka Vanessa izvedela, s kom bo Johnny igral v fil Foto: Žurnal24 Diane Kruger in Joshua Jackson Foto: Žurnal24 Oprah Winfrey Stedman Graham Foto: Reuters Matthew McConaughey in Camila Alves Foto: Reuters Liev Schreiber, Naomi Watts Foto: Reuters Jon Hamm, Jennifer Westfeldt Foto: Reuters Gene Simmons, Shannon Tweed Foto: Reuters Ricky Gervais, Jane Fallon
Med hollywoodskimi parčki je kar nekaj takih, ki so skupaj že leta, celo desetletja, pa vendar se po vsem tem času niso odločili za veliki korak – še!
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.