Še vedno me ljubi

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Je možno, da še kaj čuti do mene? Da sem mu še vedno všeč na tisti način, kot sem mu bila pred enim letom, ko je odhajal v tujino?
Oglej si celoten članek

Tako sem se spraševala pri kosilu v restavraciji, ko sem sedela nasproti njega. Dvignil je kozarec z vinom, da bi mi nazdravil in se mi toplo nasmehnil.
"Še vedno si prekleto lepa," je dejal in se nasmehnil. S tem je delno odgovoril na moja vprašanja in moj plan za nadaljevanje večera je bil vsekakor potrjen. Ker v svojem stanovanju ni imel ničesar pripravljenega, sem ga povabila, da prespi pri meni. Z veseljem se je odzval in me opozoril, da bom morala biti previdna saj že eno leto ni imel nobene, sedaj pa bo spal v istem stanovanju kot lepotička pred njim.

"Če bo vse po sreči, celo v isti postelji,"
sem pomislila. Ko sem doma zrla v vrata, za katerimi se je prhal moj izbranec, me je imelo, da bi jih odprla in se mu pridružila. Stežka sem se ugriznila v ustnico in se premagala v tej nameri. Kmalu je prišel k meni v sobo in se ustavil za mojim hrbtom. Opazovala sem senco, ki se je daljšala preko moje glave, ter pogledala navzgor, kjer me je pričakal njegov nasmejan obraz. Pomislila sem, da je gol, a je imel okoli pasu vendarle ovito brisačo, ki je zakrivala njegovo premoženje. Potem sem šla v kopalnico še sama in pod prijetnimi curki vode, z roko globoko med stegni, sanjarila o njem, kako me čaka na kavču v dnevni sobi, brisačo pa je odložil na fotelj.

Pridem k njemu, se zazrem v velikega tiča in vsa potrebna sedem nanj. Ko sem prišla iz kopalnice, je resnično sedel na kavču, a žal še vedno ogrnjen v brisačo. Tudi sama se nalašč nisem oblekla v kaj drugega kot kopalni plašč in sedla k njemu. Glavo sem mu naslonila na rame in mu priznala, kako zelo sem ga pogrešala, ko ga ni bilo. Objel me je preko ramen in enako odvrnil tudi sam. Toda sedaj je bil tam in škoda bi bilo čas zapravljati za pogovor o zamujenem, ko pa sva bila skupaj, pomanjkljivo oblečena in opazno željna drug drugega.

Nastavila sem mu ustnice našobljene v poljub, on pa je brez oklevanja ob njih prislonil svoje. Končno sem bila znova deležna njegove nežnosti, njegovih dotikov, ki so v meni vzburkali predolgo mirno gladino čustev in poželenja. Dlan mi je zdrknila preko njegovih poraščenih prsi, nato pa le še navzdol. Za hip mi je šlo na smeh, ko sem se zalotila, da mu rinem pod brisačo kot kakšnemu dekletu pod krilo, toda kar se je tam spodaj nahajalo, je bilo brez dvoma zelo moško.

Božala sem mu korenjaka, se predajala njegovim poljubom in mu pomagala, da mi je odvezal pas s kopalnega plašča, ki se je zelo prikladno razgrnil. Z roko je krenil po mojem golem in pohotnem telesu, mi vzburjal čute in se na enako pot podal še z ustnicami in jezikom. Komaj sem čakala, da se njegova pot zaključi, saj je bil z roko nazadnje na mojem mednožju. Noge so mi same od sebe lezle narazen, on pa se je z iztegnjenim jezikom vse bolj bližal pohotni mucki, ki ga je razprta komaj čakala.

Foto: Žurnal24 par, seks, golota



Tako dolgo ga že nisem čutila na njej, da bi kmalu pozabila, kako božanski občutek je, ko zabrede z vrhom koničastega jezička med sramne ustnice, se zarine v pohotno luknjico in kasneje obišče še malo nabreklinico, ki mi v glavo pošilja signale o eksplozijah užitka. Z ustnicami je objemal mali ščegetavček, ga sesal in ljubkoval, da me je razmetavalo po kavču in sem ga pričela prositi, naj mi da korenjaka, naj ga občutim celega, kako me nabija z njim. Vzravnal se je in prvi trenutek sem izkoristila zato, da sem se potegnila k njemu in tiča pospravila v usta. Namenila sem mu nekaj srečnih sekund, nato pa se naslonila nazaj, dvignila in močno razprla svoje noge. Kmalu sem ga lahko občudovala v vsej svoji velikosti, kako polni mojo sestradano pohotnico, ga rotila za neskončne orgazme in ga nagovorila celo, da je končal globoko v meni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.