Še vedno poročena: To je nova ljubezen Johnnyja Deppa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zaljubil se je v svojo "rešiteljico".
Oglej si celoten članek

Johnny Depp se dobiva z odvetnico Joelle Rich, ki ga je v Veliki Britaniji zastopala med sojenjem proti tabloidu The Sun, kot je potrdil ameriški Page Six.  Londonska odvetnica je sicer še vedno poročena mati dveh otrok, vendar s soprogom ne živita več skupaj in sta v postopku ločitve. 

Foto: Profimedia Johnny Depp

Joelle ni bila med odvetniki, ki so Deppa zastopali med nedavnim sojenjem v ZDA, vendar ga je v sodni dvorani vseeno podpirala, kot je poročal US Weekly. V zgodnji fazi njune romance naj bi se Depp in Joelle diskretno sestajala po hotelih. 

Foto: Profimedia Johnny Depp

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.