Se vračajo stari kilogrami?

Foto: FameFlynet Kelly Osbourne Foto: FameFlynet Kelly Osbourne Foto: FameFlynet Kelly Osbourne Foto: FameFlynet Kelly Osbourne
Zveznica Kelly Osbourne je bila na rdeči preprogi videti skoraj popolno, celoten videz je kvaril le njen trebušček.
Oglej si celoten članek

Kelly Osbourne se že vse življenje bori s kilogrami, pred nekaj leti pa ji je končno uspelo doseči svojo idealno postavo. A očitno se spet pojavljajo stare težave, saj je bila Kelly na rdeči preprogi opažena z malce zaobljenim trebuščkom, že nekaj tednov kasneje pa o njem ni bilo ne duha ne sluha. Morda pa le ni imela najboljšega dne za nošenje glamurozne obleke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.