Sealova bivša posvarila Heidi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nekdanja manekenka Tatjana Patitz Heidi Klum polaga na srce, naj Seala pod nobenim pogojem ne vzame nazaj.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 Tatjana Patitz "Ne vzemi ga nazaj. Še zlasti zaradi otrok. On ni dober človek. Je zelo hitre jeze. Definitivno se ga ne spominjam rada," je za revijo In Touch povedala Tatjana, ki je bila v devetdesetih letih eno leto s Sealom.

Tatjana je prepričana, da jo je Seal varal, z njim pa se ni razšla zaradi nezvestobe, ampak zaradi vročega temperamenta. "Bilo je boleče. Ni se lepo končalo," je še izdala nekdanja manekenka. Tatjana pa ni edina, ki o Sealu ne najde lepih besed. Tudi Tyra Banks je nekoč grela Sealovo posteljo in tudi ona ga ne bi vzela nazaj. Seal je bil namreč bolestno ljubosumen. "Nisem mogla dihati," je o svoji šestmesečni zvezi z njim povedala Banksova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.