Sean Connery pozablja svoje življenje

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Zdravstveno stanje legendarnega igralca Seana Conneryja ni nič boljše. Prijatelji pravijo, da zaradi alzheimerjeve bolezni vse pogosteje izgublja svoj spomin.
Oglej si celoten članek

Kot poroča nemški Bild.de, je škotski igralec Sean Connery zadnje čase vse bolj izgubljen. Ko so ga paparaci nazadnje ujeli na ulici Manhattna, je bil videti zmeden in zbegan, saj naj bi za trenutek pozabil, kje je in v katerem hotelu biva. Njegova žena Micheline Roquebrune naj bi bila zato v stalni pripravljenosti in ves čas v bližini telefona, če bi jo mož morda poklical in bi morala ponj.

Z oskarjem nagrajeni 83-letni igralec, ki je pred tremi leti naznanil, da nima več želje po igranju, trenutno živi umirjeno življenje v Španiji, občasno pa še obišče New York. Intervjujev že dlje ne daje; je pa njegov prijatelj in zaupnik, igralec Michael Caine, pred kratkim izdal, da si ni več podoben. Prav zato ga zanj zelo skrbi, je dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.