Sean in Scarlett sta se razšla

Foto: Žurnal24 Igralca sta po le nekaj tednih zveze že živela skupaj. (Foto: Flynet)
Komaj se je začela, pa se je romanca med Seanom Pennom in Scarlett Johansson že končala.
Oglej si celoten članek

Igralca Scarlett Johansson in Sean Penn nista več skupaj, poročajo ameriški mediji. Ugibanja o razhodu so se pojavila že pred nekaj tedni, ko Scarlett Seana ni spremljala na canskem filmskem festivalu, kjer je predstavljal svoj novi film The Tree of Life.

Uradni razlog, zakaj sta se razšla, ni znan, govori pa se, da naj bi jo 50-letni igralec varal. O tem se je začelo šušljati prav v Cannesu, kjer se je Sean po zasebni zabavi v hotel vrnil z dvema ženskama.

Igralca sta bila skupaj štiri mesece. Spoznala sta se lani na eni od prireditev, kasneje pa so ju večkrat ujeli skupaj. Štiriindvajset let mlajša Scarlett se je po nekaj tednih zveze že preselila k igralcu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.