Sean Scarlett postavil ultimat

Foto: Žurnal24 Med tekom je Scarlett razkrila odvečne kilograme. (Foto: Flynet)
Sean Penn in Scarlett Johansson sta v zvezi komaj nekaj mesecev, a je igralec lepotico že začel pošteno kritizirati.
Oglej si celoten članek

Igralca, ki po novem skupaj tudi živita, se pogosto prepirata. Eden glavnih razlogov za prepir je njegova zahteva, da igralka neha piti, kaditi in se prehranjevati z nezdravo prehrano. Odkar se je Scarlett ločila od Ryana Reynoldsa, je pridobila kar nekaj kilogramov, česar pa njen novi fant ne tolerira. Redno mora telovaditi in jesti le zdravo hrano.

"Sean želi, da Scarlett živi bolj zdravo, kar pa je njo precej prizadelo, saj je občutljiva na svojo težo. Želi si izgubiti kilograme, a ne pod pritiskom,"
je povedal vir blizu para.

Pravi prepir pa je izbruhnil pred dnevi, ko jo je Sean prisilil, da je šla z njim teč. Med tekom so jo poslikali paparaci in ovekovečili njen obilen trebušček. Fotografije, ki so preplavile medije, so jo razjezile in užalostile, saj poskuša prekiniti vse svoje razvade.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.