Sebastian Cavazza iz prve izstrelil, kaj je zanj njegova Ajda

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Lepo!
Oglej si celoten članek

Vesna Milek je v serijo svojih spletnih intervjujev Rdeče in Črno zvabila vrhunskega gledališkega in filmskega igralca Sebastiana Cavazzo, ki sicer nerad daje intervjuje. Povedal je tudi nekaj o svoji zasebnosti in sicer je iz prve izstrelil, da je zanj femme fatale njegova partnerka, igralka Ajda Smrekar.

Spregovoril je o svoji vlogi Tarasa Birse in tem, kako je knjigo Jezero prvič prebral na počitnicah na Visu, kamor sta se z motorjem odpravila z Ajdo in takoj po prebranem poklical avtorja Tadeja Goloba ter mu rekel: "Ta Taras je pa tako kontra meni, da bi ga igral. Ne kontra v vseh pogledih, ampak v kar nekaj."

Veliko je povedal tudi o svojih sinovih, sploh Marku Jacobu, glasbeniku in igralcu, ki gre po njegovih stopinjah in stopinjah slavnega dedka Borisa. Celoten intervju si lahko pogledate spodaj. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:31 13. Marec 2022.

    Kaj je izstrelu? Da je prvorazredna lajdra? Clasa10?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.