Sedaj je pa res shirana!

Foto: Profimedia tara reid Foto: Profimedia tara reid Foto: Profimedia tara reid Foto: Profimedia tara reid
Tara Reid je na konvenciji Comic-Con v San Diegu dvignila veliko prahu, a ne z novim nadaljevanjem "trash" franšize Sharknado - Sharknado: The 4th Awakens ...
Oglej si celoten članek

40-letna igralka s svojo suhljato postavo že dalj časa buri duhove, a zdi se, da tako suha še ni bila. Taro, ki je zaslovela s filmom Ameriška pita, Američani sedaj lahko spremljajo v resničnostnem šovu Marriage Bootcamp: Reality Stars, v katerem je zvezdnica spregovorila o svojem težavnem otroštvu. "Zbadali so me. Otroci so me kamenjali, zato me je bilo ves čas strah,“ je povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.