Sedaj je uradno: Kim Kardashian vložila ločitvene papirje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Konec zakona, ki se je začel z najbolj glamurozno zvezdniško poroko vseh časov …
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian je po skoraj sedmih letih zakona s Kanye Westom v petek tudi uradno vložila ločitvene papirje. Da se par razhaja, se je govorilo že nekaj mesecev. Počilo je lansko leto, po njegovem govoru za predsedniško kampanjo, ko je med drugim povedal, da je ženo želel prepričati v splav, ko je bila noseča z njuno prvo hčerko North. Par ima sicer štiri otroke. Takrat ga je Kim tudi javno branila, da je genij, ki pa ima velike težave z bipolarno motnjo. 

Par že nekaj mescev menda ne živi več skupaj, Kim pa naj bi z vlogo ločitvenih papirjev počakala, ker ni želela, da moža zapusti, ko je bil v najhujših čustvenih stiskah. Po navedbah virov, naj bi Kimina poteza Westa zelo prizadela, čeprav je bila pričakovana. Menda si razbija glavo s tem, kaj bi lahko naredil drugače, za razpad zakona pa krivi svojo kontroverzno predsedniško kampanjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:49 8. Junij 2021.

    Pač ne želi moža, ki ima za ljubico fanta. Skoraj razumljivo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.