Sedem dni zaporedoma pijte slano vodo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Strokovnjaki priporočajo pitje slane vode, saj ima veliko pozitivnih učinkov. Že samo sedemdnevna terapija je dovolj, da telo začuti spremembo.
Oglej si celoten članek

Pitje slane vode ima pozitivne učinke na naše telo. Požirki čiste detoksikacije našemu telesu pomagajo pri regeneraciji. Dokazano je, da topla voda pospešuje metabolizem, uravnava sladkor v krvi, krepi kosti in imunski sistem. Še bolje pa je, če vodo posolite z naravno morsko soljo. Dovolj je že sedemdnevni tretma pitja slane vode, če želite, pa ni škodljivo, če jo pijete dlje časa.

Detoksikacija
Kozarec slane vode deluje antibakterijsko. V sedmih dneh bo ta izločila bakterije, ki škodujejo vašemu organizmu.

Zdravje kosti
Sol blagodejno vpliva na kosti in pripomore k izboljšanju njihove gostote, zato je ta terapija zelo priporočljiva za vse, ki imajo osteoporozo.

Odpravlja nespečnost
Vsi, ki imajo težave z nespečnostjo, bi morali piti slano vodo, saj težave odpravlja ali pa jih vsaj blaži.

Hidratacija
Vsi vemo, da bi moral odrasel človek na dan popiti vsaj dva litra vode. Da bi bila hidratacija telesa še boljša, strokovnjaki priporočajo vodo z dodatkom morske soli.

Regeneracija kože
Morska sol blagodejno vpliva na zdravje naše kože.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.