Sedem mesecev v pižami

Foto: Žurnal24 Intervju z Whitney bodo v ZDA predvajali naslednji teden.
Whitney Houston je Oprah Winfery izdala, kaj vse je doživljala, ko je bila odvisna od drog.
Oglej si celoten članek

Oprah je bila nad njeno izpovedjo naravnost šokirana, saj takšne odkritosti ni pričakovala. "Njenim besedam ne boste mogli verjeti. Za odvisnost ne krivi Bobbyja Browna, ampak za svoja dejanja prevzema vso odgovornost. Včasih sta z Bobbyjem vsa zadeta sedela doma in se spraševala, kaj počneta. V nekem trenutku je povedala, da je kar sedem mesecev preživela v pižami," je izdala Oprah.

Whitney je med drugim še razložila, da se je njeno stanje poslabšalo po neverjetnem uspehu filma Telesni stražar. "Najbolj me je šokirala izjava, da je sebe dajala v nič, da bi bil Bobby poleg nje videti uspešnejši. Koliko žensk bi to storilo? Zelo mi je bilo hudo. Poskušala je biti dobra žena. Resnično ga je ljubila," je še povedala kraljica pogovornih oddaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.