Sedma ločitev za Kinga

Foto: Žurnal24 Leta 2008 se je Shawn že zdravila zaradi zasvojenosti s protibolečinskimi tablet
Zvezda ameriške televizijske mreže CNN Larry King se je znova ločil.
Oglej si celoten članek

To je sedma ločitev za 77-letnega Kinga, ki se je s svojo zdaj bivšo soprogo Shawn Southwick poročil septembra 1997. Par ima dva sinova, 11-letnega Chancea in 9-letnega Cannona, Shawn pa ima iz prejšnjega zakona še 28-letnega sina Dannyja. King ima še tri otroke iz prejšnjih zakonov.

"Larryja najbolj skrbi za njegova otroka, zato ločitve ne bo komentiral," je dejal Kingov predstavnik za javnost, Howard Rubenstein. Kingov odvetnik Dennis Wasser je dejal, da si želi njegov klient "svojo pot nadaljevati kar se da mirno".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.