Šef Bine izgublja potrpljenje

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Ta teden v Gostlni pri šefu vlada kaos, zaradi česar šef Bine vedno bolj izgublja živce. Najbolj mu jih žre Lidija.
Oglej si celoten članek

Čeprav je ostalo le še pet tekmovalcev, je v kuhinji te dni prav kaotično. Lidija se je lovila pri branju listkov, kar je Mitjo začelo živcirati in ji je zato ves čas skakal v besedo ter tarnal, da ne more delati vsega naenkrat. "Bolj nas motiš, kot pa pomagaš," ji je rekel med prerekanjem in dretjem vsepovprek.

Zaradi njene neorganiziranosti je začelo vreti tudi šefu Binetu, ki ji je ves nestrpen prigovarjal: "Lidija, ne glej v luft. Ne sprašuj jih, 'a lahko pripravimo, a lahko gremo', gremo! To ni smešno." Potem jo je še malo opazoval, a vidno obupaval. Prijel se je za glavo in izjavil: "Dejmooo! Lej, petdeset ljudi čaka tam zunaj, vi se pa obirate." Kot kaže ni bil najboljši dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:14 29. November 2013.

    ta novica mi je spremenila življenje

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.