Šef Bine odslovil že drugega tekmovalca

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Letošnji začetek Gostilne išče šefa je presenetil tekmovalce, saj so izzivi prav posebni in tekmovanje sta, brez da bi prijela za kuhalnico, zapustila že dva tekmovalca.
Oglej si celoten članek

Kot smo izvedeli v oddaji, bodo gostilno zapustili trije tekmovalci že ta teden. Prvi je bil Blaž, ki je od osmih sestavin obroka, ki ga je pripravil šef Bine, ugotovil le eno sestavino. Drugi, ki je zapustil gostilno pa je Boštjan. Temu je spodletelo pri drugi nalogi, saj ni ugotovil niti ene napake v strežbi in hrani ter slabo prepoznal kakovostne surovine.

Tako kot pri nedeljskem kosilu tudi pri ponedeljkovi večerji tekmovalci niso vedeli, kakšen je pravzaprav izziv, šef Bine pa jim ga je razkril šele ob koncu večerje. Od njih je pričakoval, da v največ minuti odkrijejo vsaj tri napake, ki so jih opazili pri strežbi in pripravi večerje. Kuharji in osebje so jih sicer namenoma naredili sedem, med drugim so tako v omaki pustili grudice, v bolonjsko omako primešali vanilijo ter namenoma narobe postregli vino. 

Šef Bine je zatrjeval, da so napake tako očitne, da bi jih moral opaziti prav vsak. Kar štirje tekmovalci niso ugotovili niti ene napake. Po koncu izziva je šef Bine tekmovalce znova presenetil, ko jim je pojasnil, da bo tudi drugi dan nekdo, ne da bi sploh prijel za kuhalnico, moral zapustiti gostilno. Izmed četverice, ki niso ugotovili prav nobene napake, je v izločilni dvoboj poslal Alenko in Boštjana, pred katera je šef Bine postavil 14 sestavin. Tekmovalca sta morala izbrati najboljši izdelek iz vsake kategorije. Alenka je prepoznala dva, Boštjan, čeprav suveren in izjemno hiter, zgolj enega, zato se je moral že isti dan izseliti iz hiše in gostilne. Več pa danes v oddaji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.