Šef moštva F1 z Geri varal ženo

Foto: EPA Geri Halliwell, Cristian Horner Foto: EPA Geri Halliwell, Cristian Horner Foto: EPA Geri Halliwell, Cristian Horner
Da se med pevko Geri Halliwell in šefom moštva Red Bull Christianom Hornerjem nekaj plete, se je začelo šušljati že takoj po njunem prvem snidenju.
Oglej si celoten članek

41-letna pevka, ki je zaslovela kot članica skupine Spice Girls, je Hornerja prvič zagledala lanskega junija, ko je obiskala dirko v Silverstonu. Horner naj bi za pevko zapustil svojo partnerico Beverley Allen, s katero je bil 14 let in ki mu je lanskega oktobra rodila hčerko Olivio.

To ni prvič, da je Geri oko vrgla na poročenega moškega. Januarja lani se je namreč dobivala z ruskim milijarderjem Antonom Kaszubowskijem, ki ga je doma pridno čakala žena, za katero pa pevka menda ni vedela. Par se je hitro razšel, zveza med Geri in Christianom pa je očitno resnejše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.