Šef ovrgel govorice o Zrnecu

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Po nekaterih poročanjih naj bi igralec Jurij Zrnec popival že navsezgodaj.
Oglej si celoten članek

Po poročanju Slovenskih novic je igralec in voditelj Jurij Zrnec zadnje dni videti neurejen. Igralec, ki naj bi bil tik pred ločitvijo od žene Sabine Kogovšek Zrnec, s katero ima dve hčerki, naj bi večkrat zahajal v neki ljubljanski hotel (ime hranimo v uredništvu). Tam naj bi popival že v zgodnjih jutranjih urah, po navedbah prič pa si najraje naroči viski in pivo, piše spletni portal.

V omenjenem hotelu so nam potrdili, da je igralec Zrnec res njihov gost, vendar prihaja k njim bolj občasno. "Pride v času kosila, naroči si kavico, kdaj pa kdaj pa poje še kosilo," je povedal šef lokala, več pa ni želel razkriti.

Za komentar smo poskušali priklicati tudi igralca, a neuspešno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 11:23 21. Avgust 2013.

    To/takšni so naši/vaši kulturniki?

  • 11:22 21. Avgust 2013.

    Za svoj denar zelo malo!

  • 09:31 21. Avgust 2013.

    Pa kaj, tud ce bi pil oz ce pije!! Saj pije za svoj denar.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.