Sejem za naveličane zakona

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: iStockPhoto)
V Avstriji bo konec meseca potekal prvi sejem za bodoče ločence, ki naj bi razvezanim pomagal prebroditi krizo in spet vzpostaviti normalno življenje.
Oglej si celoten članek

Na sejmu, ki mu ni para na vsem svetu, se bodo lahko zainteresirani posvetovali z odvetniki o postopku ločitve in pravicah, ki jim pripadajo iz propadlega zakona. Seveda na dogodku ne bodo manjkali niti različni nepremičninski agenti, psihologi, zasebni detektivi in predstavniki laboratorijev, ki opravljajo teste DNK za ugotavljanje starševstva.

 

Razveze v Sloveniji

V Sloveniji je lani na tisoč porok propadlo 366 oziroma 36,6 odstotka zakonov.

Sejem pod geslom Nov začetek bo trajal med 27. in 28. oktobrom, pri čemer je kot varovalo pred neprijetnimi srečanji sobota rezervirana le za moške, nedelja pa za ženske.

Pozneje bodo sejem priredili tudi v Linzu in Gradcu. Da so severni sosedje prišli na idejo za sejem, ni niti najmanj presenetljivo, saj je statistično lani šel narazen vsak drugi avstrijski zakonski par, medtem ko na Dunaju propade kar 66 odstotkov vseh zakonov.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.