Seka Aleksić imela spontani splav

Foto: Žurnal24 Seka se nekaj časa noče pojavljati v javnosti. (Foto: Boštjan Tacol)
Srbska pevka Seka Aleksić je v drugem mesecu nosečnosti izgubila otroka, ki ga je pričakovala s soprogom Veljkom. Do spontanega splava je prišlo zaradi izvenmaternične nosečnosti.
Oglej si celoten članek

Svetlana Aleksić - Seka je po pisanju srbskega časopisa Alo otroka, ki ga je pod srcem nosila dva meseca, izgubila med novoletnimi prazniki. Seko in njenega moža Veljka je izguba močno prizadela, zato medije prosita za spoštovanje njune zasebnosti.

 

Pevka je prvi dan novega leta pristala v bolnišnici, kamor so jo pripeljali zaradi hudih bolečin v trebuhu. Zdravniki so po pregledu ugotovili, da je prišlo do izvenmaternične nosečnosti, zaradi česar je imela spontani splav.

 

Seka se je po izgubi otroka zaprla vase in medijem sporočila, da se nekaj časa ne bo pojavljala v javnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.