Seks med predavanji

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Na šefovo željo sem se udeležila predavanja o internetnem trženju in sklenila tam prebiti polnih osem ur.
Oglej si celoten članek

Sprva mi je šlo malce na živce, da moram tja, ko pa sem vstopila v poslovno stavbo, kjer se je zadeva odvijala, sem bila v hipu drugačnega mnenja. Sami mladi in postavni tipi, ki so se z veseljem obrnili proti vhodu, ko sem vstopila v svoji izzivalni opravi.

Delala sem se, kot da jih ni, a sem bila pri sebi še kako vznemirjena. Stopila sem v družbo k trem dekletom, se spoznala z njimi, vmes pa na hitro poflirtala s tipčkom, ki mi je bil najbolj všeč. V predavalnici je glavo ves čas obračal k meni, jaz pa sem premetavala svoje dolge noge in si zapeljivo odmetavala lase preko ramen. Med prvim premorom je bil že pri meni in v nekaj minutah sva se površno spoznala.

Površno, a očitno vendarle dovolj, da sva med kosilom izginila na stranišče. Stranišče se samo reče, v bistvu pa je šlo za bleščeče čiste in odišavljene prostore, kamor bi človek lahko hodil jest. Brez pretiranega pogovarjanja sva se zagrabila, se začela otipavati in tuhtala, kako bova vse skupaj izvedla. Zaprla sva se na žensko stranišče in upala, da bova imela mir.

Njegove roke so bile ves čas za mojimi spodnjicami, a vseeno sem menila, da do konca ne bova šla. Že vse tisto je bilo kar nekoliko preveč za dva, ki sta se spoznala pred nekaj urami. Morda, a bilo je vzburljivo in ob njem sem se počutila neznansko seksi in pohotno.

Sedla sem na pokrov straniščne školjke in mu začela odpenjati pas. Mislim, da tudi on ni verjel, da bova šla zares, a ko sem mu odpela še zadrgo in potegnila iz hlač njegovega otrdelega tiča, je bilo ugibanj konec. Nagnila sem se naprej in ga vzela v usta, vmes pa prisluškovala, ali morda kdo prihaja po hodniku. Še vedno sva bila sama in postajala sva vse bolj predrzna. Vedela sva, da bomo kmalu nadaljevali, a sva prednost seveda namenila sebi in svojemu poželenju. Tako hitro še v življenju nisem sesala tiča in ga v tako kratkem času pripeljala do orgazma, kot sem njegovega.

Foto: Žurnal24

V predavalnici sem v ustih še vedno čutila opojni okus njegove sperme, ki me je zalivala le nekaj minut nazaj in po internem mailu sem mu poslala sporočilo, da še nisva opravila. V kratkem naslednjem premoru sem bila na vrsti jaz.
Še enkrat sva ušla na stranišče, le da tokrat nisem sedela jaz, pač pa on. No ja, sedla sem tudi sama, a na njegovega tiča. Tako močno sem se nabijala nanj, da sva bila vsekakor preglasna, in ko sva za nekaj časa dobila obisk, sem povsem otrpnila. Njegovi prsti so vmes radostno raziskovali moje luknjice, spredaj in zadaj, a reči nisem mogla nič. Ostala sem tiho in ga le besno gledala, medtem ko se mi je smejal v obraz.

Ko sva ponovno ostala sama, me je prislonil ob steno in me nasadil od zadaj. Spolzke dlani so mi polzele po hladnih ploščicah, on pa je z eno nogo na školjki ponosno zabijal svojega korenjaka v mojo prepotrebno češpljo. Bilo mi je všeč takole seksati z nekom, ki ga niti ne poznam dobro, se mu nastavljati brez sramu in čakati na orgazem.

Omenil je, da bi morala v predavalnico, a sem ga samo grdo pogledala nazaj. Še dobro, da ni mislil resno in me je še naprej pohotno grabil za joški, ki sta se naslanjali na mrzlo steno. Bradavičke so mi povsem otrdele, on pa jih je ogrel med svojimi prsti in s svojim nenasitnim korenjakom poskrbel za to, da sem se počutila kot prava srečnica. Še enkrat sem se prestavila, tokrat sem se z rokama oprla na školjko pod seboj in mu še lepše nastavila svojo ta zadnjo.

Priznal je, da imam fenomenalno rit in da si je prav to želel početi z menoj, ko me je zagledal na vhodu. Seveda pa ni resno verjel, da bi se kaj takšnega lahko uresničilo. Pa se je in dolgočasno predavanje se je spremenilo v osem ur pohotnih misli in nekaj minut perverznih dogodkov v malem stranišču, ki so mi ostale v spominu še vso pot domov. Šele doma pa sem se spomnila, da nimam nobenega njegovega kontakta, pa tako sem si ga znova zaželela. On ima mojo številko in resnično upam, da me prav kmalu pokliče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.