Seks namesto diete

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Če ste med prazniki pridobili nekaj kilogramov, se nikar ne obremenjujte s stradanjem in čezmerno vadbo. Dober seks je včasih bolj učinkovit od treninga.
Oglej si celoten članek

Pozabite na tradicionalne diete, ki temeljijo na odrekanju, seks je eden najprijetnejših načinov, da se rešite odvečnih kilogramov. Med polurnim strastnim seksom boste izgubili med 80 in sto kalorijami. Kdo pravi, da mora biti vadba naporna?

Seks, seks, seks

Vse poze pa vendarle niso enako neprijazne do kalorij. Nekaj truda bo vseeno treba vložiti v vroče poze, ki aktivirajo največ mišic. Misijonarski položaj je najbolj priporočljiv za moške, saj dobrodelno deluje na mišice nog in rok. Ležeči položaji aktivirajo trebušne mišice, tako da je ta položaj primeren za oba spola. Za pripadnice nežnejšega spola je zelo priporočljiv čepeč položaj, saj ta nudi trening zadnjici in nogam.

Seveda pa ni vse samo v pozah. Strokovnjaki poudarjajo pomembnost časa. Vsakodnevna vadba med rjuhami, ki traja najmanj 30 minut, je dovolj za kurjenje kalorij in izgubljanje kilogramov, pravijo strokovnjaki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.