Seks v mestu: Tega prizora niso predvajali na televiziji

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Se je Sarah Jessica Parker ustrašila, da bi jo Kim Catrall zasenčila?
Oglej si celoten članek

Serija Seks v mestu govori o štirih prijateljicah in njihovem ljubezenskem življenju. Glavna vloga je bila zaupana Sarah Jessici Parker, ki je igrala Carrie. Tudi oboževalcem serije je bil ta lik najbolj všeč, mnogi pa mislijo, da bi ga lik Samanthe, ki jo je igrala Kim Catrall, po popularnosti prehitel, če ustvarjalci iz enega dela ne bi umaknili prizora, v katerem Samantha dokaže, kako dobra prijateljica je. 

Dogajanje v prizoru je postavljeno na poroko Mirandinega prijatelja. Samantha se usede poleg Živine in mu reče: "Poslušaj, ljubček. Rada bi ti dala majhen namig. Carrie ni tako močna, kot se zdi. Če nisi dovolj pogumen, da bi ji dal vse, česar si zasluži, je bolje, da jo pustiš pri miru.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:38 7. Marec 2018.

    To je pa tako , če se nekomu začne mešati in več ne razume fikcijo-film , od resničnosti !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.