Seks v mestu: Teh skrivnosti ne poznajo niti najbolj goreči oboževalci

Foto: HBO
Foto: HBO
Menite, da veste vse o kultni seriji iz devetdesetih let?
Oglej si celoten članek

Nekaj zanimivih dejstev o seriji Seks v mestu, za katere zagotovo še niste slišali.

1. Najbolj slavno krilo iz serije, ki ga je nosila Carrie, je stalo le pet dolarjev. Gre za belo krilo, ki ga vidite na zgornji fotografiji. Sarah Jessica Parker je krilo našla nekje na prizorišču snemanja. Nad tem kosom oblačila je bila tako navdušena, da so morali nanovo posneti napovednik. V prvem je Carrie nosila modro obleko v stilu petdesetih let.

2. Veste, zakaj je imela peta sezona serije le osem delov? Ker je bila Sarah Jessica Parker noseča.

3. Kim Catrall je vlogo Samanthe zavrnila dvakrat. Na srečo so jo v tretje le uspeli prepričati.

4. O seriji je veliko govora v seksu. Veliko je bilo tudi gole kože. Ste opazili, da se Sarah Jessica Parker za serijo nikoli ni slekla? Bila je edina, ki je v pogodbi zahtevala klavzulo, ki je zagotavljala, da se ji pred kamero ne bo treba sleči.

5. Cynthia Nixon, ki je v seriji igrala rdečelaso Mirando, je v resnici blondinka.

6. V filmu so se dekleta ves čas nacejala s koktajli. Seveda med delom niso smela piti alkohola. Namesto šampanjca so pile limonado ginger ale, namesto koktajla Cosmos pa vodo z brusničnim sokom.

7. V seriji je nastpil tudi Matthew McConaughey. Njegovo vlogo so najprej ponudili Alecu Baldwinu, nato Warrenu Beattyju, na koncu pa še Georgeu Clooneyju. Vsi so takoj odklonili.

8. Žena gospoda Biga je vedno nosila oblačila bele barve. Ustvarjalci so jo na ta način želeli predstaviti kot osebo, ki je zelo dolgočasna.  

Foto: HBO john corbett
9. Prvi pes, ki je igral Peta, se je bal igralca Johna Corbetta, zato so ga morali zamenjati.

10. Sarah Jessica Parker je lahko po koncu snemanja obdržala skoraj vso Carriejino garderobo!

11. Se spomnite, da je Aidan, ko ga je Carrie nekaj mesecev po koncu zveze srečala na ulici, v rokah držal otroka? To je bi sinček Sarah Jessice Parker.

12. Ustvarjalcem se je pri napovedniku zgodila velika napaka. Avtobus, ki je Carrie poškropil, je bil v prvem kadru pol ljudi, v drugem pa prazen. Dokaz v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.