Seks, vreden oskarja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Seksualni prizori v prihajajočem filmu Petdeset odtenkov sive naj bi bili vredni oskarja.
Oglej si celoten članek

Scenaristka Kelly Marcel, ki je sodelovala pri pripravi scenarija za film, je povedala, da se je Jamie Dornan zelo izkazal pri snemanju erotičnih prizorov. V filmu je tako tudi prizor, v katerem Anastazija Greyju reče, da je njena lučka. "Ta stavek je ostal v filmu, genialen je. Menda sta prizor izvedla odlično. Očitno je Jamie izvrsten pri tem, da je hkrati mehak in trd. To je težko za igralca. Dobil bo oskarja," je smeje povedala Marcelova. 

Na vprašanje, kako težko je prenesti opise seksa iz knjige v scenarij, je Marcelova dejala, da je morala biti zelo specifična in natančno opisati vse. Ni namreč mogla napisati preprosto, da se je par ljubil in nadaljevati z zgodbo. "Morala sem dejansko opisati vse! Zelo je bilo nerodno med pripravljanjem zapiskov pri mizi, za katero je še 12 ljudi."

Film Petdeset odtenkov sive prihaja na platna februarja prihodnje leto. Prvi napovednik si lahko ogledate tukaj. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.