Seks z gradbincem dan za dnem

Foto: Žurnal24 210408_istock_seks1
Slovaški gradbinec me je v času gradnje prav vsak dan zadovoljil kar med malico. Prvič sem se med delom odlično počutila, poleg tega pa še shujšala!
Oglej si celoten članek

Mareku, gradbincu iz Slovaške, sem vsak dan nosila malico, potem ko sem ga spoznala na kopališču. Zelo prijeten fant je k nam prispel v želji po boljšem zaslužku in ob tem našel še nekaj drugega. Nisem mu namreč nosila samo malice. Dobivala sva se v bližini nove pediatrične klinike, s katero je bilo že toliko težav, potem pa sem še jaz speljevala enega izmed delavcev. No ja, verjetno je po mojem obisku delal za štiri. Vedno sva se umaknila na etažo, kjer se ni še nič delalo in tako imela nekaj zasebnega prostora zase, ki pa sva ga porabila za vse kaj drugega kot pa malico. Tudi sama sem bila na malici, a nisem imela daleč, saj delam v Kliničnem centru, ki stoji poleg. Po dolgem času sem se tako močno veselila svoje malice in prvikrat ob njej tudi shujašala nekaj kilogramov, kar je bilo prej nemogoče. Moj Slovak me je pošteno obdeloval tistih dvajset minut, ki sva jih imela na voljo, tako da jedla nisem ničesar. Torej, imela sem se lepo, spotoma pa še poskrbela za lepšo postavo. Zares super, ni kaj.

Ponavadi sva se skrila v prostor, ki je bil predviden za kopalnico. Priznati moram, da si ne znam predstavljati, kako se bo tam kdo kopal, ko pa si se še obrnil komaj, pa je bil prostor še prazen. Ni mu bilo težko priti do tako željenega cilja, saj sem zadnje čase nosila samo še krilo. Povsem zadnje dni pa sem naokoli hodila tudi brez spodnjic in tako dodala nekaj k ugibanjem, da so medicinke spodaj brez.
Marek je bil vsak dan pohotnejši, kot da se ne bi dobivala vsak dan in se dajala dol na neudobnem betonu. Kljub vsemu pa sem komaj čakala, da sva se dobila. Še nikoli nisem občutila takšne potrebe po trdemu tiču kot tisti mesec, ko sem ga imela vsak dan.

Ko sem mu potožila, da me boli hrbet, me je odpeljal z gradbišča kakih petdeset metrov proč v bivalni kontejner. Razložil mi je, da je šefov in na smrt sem se prestrašila. Pomiril me je, da hodijo šefi na malico precej daleč in jih nazaj ni dobro uro, drugi pa v kontejner ne upajo. Zaklenil je vrata in mi dejal naj se razkomotim na udobnem dvosedu. Kaj dosti se nisem pretegovala, le stopala sem potegnila k sebi in mu nalašč pokazala golo češpljo, ki ga je že težko pričakovala. Tisti lesket mu ni nikoli izginil iz oči. Kadarkoli je zagledal prosto pot do moje češpljice, so se mu oči zasvetile, kot bi bile na baterije.

Tisti dan mi jo je prvikrat polizal, saj prej nisva imela na voljo takšnega udobja, da bi si lahko privoščila prav veliko različnih položajev. Po službi se nisva dobivala, saj nisem ravno samska, tako, da časa ni bilo na pretek. Imel je nekakšen poseben stil vsega, kar je počel. To sem opazila tudi pri njegovih vragolijah z jezikom, kjer je počel vse natanko tako, kot to počnejo v erotičnih filmih. Celo vzdihoval je na podoben način. Po eni strani mi je bilo to všeč, po drugi pa nisem bila popolnoma pri stvari, saj sem ves čas razmišljala na kaj vse se spomnim, ko ga opazujem. Hkrati pa sem zijala še k vratom in čakala, kdaj se bodo nenadoma odprla, saj nisem mogla biti ravno stoodstotno prepričana, da ne bo nikogar.

Zelo zavzeto se je spravil obdelovat mojo muco s svojimi prsti, ki so jo z nadzvočno hirostjo luknjali in me spravljali ob pamet. Jaz pa sem si po drugi strani želela njegovega lulka. Namignil mi je, če bi ga vzela v usta, a sem mu razložila, da bi moral biti čist, ne pa ravno z gradbišča, prepoten in poln prahu. Odvrnil je, da ni problema, stopil za leseno omaro, nakar sem slišala teči vodo. Očitno je bil zadaj umivalnik, kjer je Marek splaknil svojega tiča, da bi ga le potisnil v moja usta. Počutila sem se nadvse pomembno, saj je vedno ustregel vsaki moji želji. Tokrat pa je bila v planu seveda tudi njegova želja, kajti njegov korenjak je hitro izginil za mojimi ustnicami, svetlečimi od jagodnega vazelina, ki je njegovo korenino spremenil v liziko z okusom jagode, katero sem nato zelo zavzelo lizala in sesala, vse dokler ni s pokrčenimi nogami zopet izginil za omaro. Izpraznil ga je kar v šefov umivalnik, čemur sva se nato še kar nekaj časa smejala. Še posebej, ko je pri gradbišču mimo naju prišel ravno njegov vodja, potnega obraza in dejal, da si gre najprej v bivalnik umit obraz z mrzlo vodo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.