Seks za predjed

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Komaj sem dočakala njegov SMS. Že dvakrat prej sem skočila, a prekmalu. Enkrat je bila kolegica, drugič pa moja mama. V tretje gre rado, pravijo.
Oglej si celoten članek

Tretji SMS je bil njegov. Od vznemirjenja sem se vsa tresla in tuhtala, ali sem povsem pripravljena na srečanje z njim. Pred pol ure sem se oprhala, si previdno uredila mucico in preverila seksi okrasek v njej. Ko sem pred meseci kolegici dejala, da si želim dodatka tam spodaj, je čisto znorela, da nisem normalna. Ko sem ji pokazala, kako je videti, in ji zagotovila, da ti omogoča še večji užitek, pa je enako storila tudi sama. Boštjan se je končno znebil žene, zaradi katere sem se držala nekoliko nazaj, pa čeprav sva nekajkrat že bila skupaj. Tokrat sem šla prvič k njemu domov in zdelo se mi je, kot da ga nisem videla že leta. Ko sem prestopila prag njegovega doma, se mi je zdelo, da sem vstopila v neki nov svet. Polno cvetja in sveč, na mizi prelep pogrinjek, nekje iz kuhinje pa njegov vesel pozdrav. "Počuti se kot doma, ljubica!"

Kmalu je prišel in s seboj prinesel vino ter dva kozarca. Vino je bilo odlično, še boljši pa se mi je zdel njegov poljub, ki mi je zamajal tla pod nogami. Njegova prosta dlan je zdrsela po mojem hrbtu, pogladila tesno prilegajočo se rdečo obleko in pristala na moji zadnjici. "Čudovita si."

Znova me je poljubil. Čutila sem vrhove njegovih prstov, kako gomazijo po meni, in zdelo se mi je, kot bi me preplavila armada mravljincev. Omamljena od nekaj požirkov vina in njegove bližine sem se naslonila nanj in se prepustila njegovemu gibanju. Zaplesala sva po jedilnici, nakar mi je šepnil na uho: "Ljubica, glavna jed še ni končana. Kaj, če bi si privoščila predjed?"

Takrat me je z zadnjico prislonil ob mizo in se naslonil name. Od vzburjenja sem globoko in vse hitreje dihala, prsi so se mi dvigovale in spuščale, moj globok dekolte pa je premamil njegove poglede. Poljubljal me je po goli koži, moja noga pa se je začela vzpenjati ob njegovem stegnu. Obleka mi je lezla navzgor po nogah, njegove dlani pa tik za njo. Hrepenela sem po njegovih dotikih in si želela, da ne bi nikoli prenehal. Njegove dlani so bile velike in kot za šalo je s prsti grabil za bedra, pri tem pa se s palcema nevarno približal bolj vroči točki.

Na mah mi je slekel spodnjice. "Tega danes ne bova več potrebovala," je dejal in me pahnil v delirij. Povsem me je presenetil, ko je nič kaj neučakano z obrazom končal med mojimi nogami. Z rokami sem nazaj po mizi potiskala jedilni pribor in krožnike, razpirala noge in navdušeno spremljala njegov jezični pohod. Z vrhom spretnega jezika se je še prav posebej posvetil kovinskemu okrasku v mojem ščegetavčku, kar me je pahnilo na sam rob blaznosti. Grabila sem ga za lase, ga grobo tiščala k sebi in ječala sladko, kolikor sem le lahko.

Ko sem ga naslednjič videla, je bil ves nasmejan, v roki pa je stiskal velikega korenjaka. V licih me je žgalo od visoke temperature, med nogami pa so mi gomazeli vsi tisti mravljinci, ki so se prej sprehajali po celem telesu. Dihala sem neenakomerno in se spraševala, ali mi je prišlo ali sem tik pred tem, da se mi zmeša. Užival je v mojem zmedenem pogledu, se mi znova približal in mi vrh veličastnega tiča nastavil na češpljo. Pogladil je njeno razmočeno ustje, se obregnil ob okrasek, nato pa tiča potegnil navzdol in ga zaril vame. Zaječala sem na ves glas, reči z mize so poletele na vse strani, jaz pa sem s hrbtom končala na njej. Jemal si me je na vso moč, me polnil s tistim velikanom in me z rokama stiskal za joški, ki sta že pred časom ušli iz objema obleke.

"Oh, kako te bom ljubica … oh, kako si tesna, mmm …" je ječal in jaz z njim.

Le kakšen bo šele posladek, če je že predjed tako okusna?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.