Seksajte kot sloni!

Foto: Žurnal24 Poskusite!
V Kamasutri je precej položajev, ki so imena dobili po živalih. Na vrsti je posteljni podvig, ki nosi ime najtežjega kopenskega sesalca, ki te dni tlači zemljo – slona!
Oglej si celoten članek

Pripravite se na učenje slonjega položaja! Vatsjajana je ljubimcem položil na srce, naj med seksom navdih iščejo v paritvenih navadah živali. Tisti z bujno domišljijo lahko tako mimogrede razširijo nabor položajev in repertoar ljubljenja naredijo bolj erotičen. Slonji položaj je torej navdihnilo parjenje slonov, najbolj vznemirljivo pa naj bi bilo dejstvo, da se penetracija zgodi od zadaj – moški med "slonjim parjenjem" partnerico gleda v hrbet.

 

Preberite še:

Veliki obrat: penis ne sme zdrsniti ven!
Stiskajoči položaj
Igra prepletanja

Ljubimec vstopi v žensko, ki leži na trebuhu, in se nad njo nagne tako, da med suvanjem usloči križ. Vznemirjenje se lahko še poveča zaradi živalske moči, ki jo omogoča položaj. Za ženske ta položaj morda ni najbolj vznemirjujoč, saj je draženje ščegetavčka šibko. A precej bolj vzburjajoča je misel, ki je povezana s tem položajem in idejo, da se "dogaja od zadaj". Ljubimka naj stegna močno stisne skupaj, da bo trenje penisa večje, občutki obeh pa še intenzivnejši. Hitro torej poskusite, kako to počnejo sloni!
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.