Seksala le z dvema

Foto: Žurnal24 Ko je Megan izvedela, da je v tretji del filma niso vključili, je režiserja Baya
Ena najbolj seksi žensk v Hollywoodu je priznala, da se je med rjuhami strastem predala le z dvema moškima.
Oglej si celoten članek

Aprilsko naslovnico revije Harper's Bazaar bo krasila privlačna igralka Megan Fox, ki s svojim zapeljivim telesom moškim buri domišlijo, a je znano, da je odraščala ob strogi vzgoji in veri. Zato so različne predstave, da je večkrat izglasovana najbolj seksi ženska, divja in spogledljiva, neustrezne, v resnici je Megan povsem zadržana.

V intervjuju za omenjeno revijo je priznala, da je do zdaj spala le z dvema moškima. "V svojem življenju sem bila le z dvema moškima. Z ljubeznijo iz otroštva in Brianom. Nikoli ne morem seksati z nekom, ki ga ne ljubim. Ob takšnih mislih mi postane slabo. Nikoli nisem bila niti blizu temu, da bi imela afero za eno noč," je priznala Megan Fox.

Megan je od leta 2004 v razmerju z igralcem Brianom Austinom Greenom, julija 2008 in februarja 2009 so mediji namigovali na konec njune ljubezni, a sama trdita nasprotno in sta srečno zaljubljena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.