"Seksava petkrat na teden"

Foto: Žurnal24 sharon_ozzy_osbourne_fly_2911_m
Ozzy in Sharon Osbourne še vedno ohranjata živahno spolno življenje, saj menda seksata skoraj vsak dan.
Oglej si celoten članek

Ozzy Osbourne, ki je s Sharon poročen že 29 let, je v oddaji The Talk razkril, da seksata petkrat na teden. "To je resnica. V tem ni nič slabega," pravi Ozzy, ki je še razkril, da je zelo čustven in da ga lahko že film spravi v jok.

Ozzy je sicer znan po tem, da rad govori o svojem spolnem življenju, pred nekaj meseci pa je celo dejal, da neprestano misli na seks in da je to zagotovo ena od njegovih najljubših dejavnosti.

Ko gre za seks, pa je brez dlake na jeziku tudi Sharon. "Svoje spolno življenje rada začiniva z uporabo najrazličnejših spolnih igračk," je nekoč priznala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.