Seksi Adriana Lima na veliko noč razjezila vernike

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Označili so jo za nemoralno.
Oglej si celoten članek

Posnetek, ki ga je objavila revija The Love Magazine, je delila tudi brazilska manekenka Adriana Lima, ki verjetno ni pričakovala, da se bo zaradi seksi videa na veliko noč zamerila vernikom. Adriana je v video oblečena le v nedrček in se pod tušem sladka z velikonočnimi čokoladnimi zajčki. Zaradi videa so jo verniki označili za nemoralno in nespoštljivo.

"Celo na veliko noč ljudje na Instagramu objavljajo goloto. Nima veze, ali si verna ali ne, vsaj pokaži spoštovanje tistim, ki to so. Če pa si verna, potem ne vidim smisla v tvoji objavi. Vsaj kakšen dan bi lahko počakala," je zapisal eden od sledilcev. Drugi komentarji pa so bili: "Kakšno razočaranje in nemorala!", "Bolje bi bilo, če bi šla v cerkev." in pa "To je znak nespoštovanja."

Adriana je čez nekaj ur odgovorila sledilcem z objavo, kjer je zapisano, da beseda 'easter' (angleško za veliko noč, op. a.) izhaja iz imena germanske boginje Eostre, ki je boginja pomladi. Njeni barvi sta rožnata in zelena. Je simbol za ponovno rojstvo in plodnost. Njena žival je zajec, od koder tudi izhaja simbolika velikonočnega zajca.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.