Seksi Gisele znova na modni brvi

Foto: Imaxtree Gisele Budchen Foto: Imaxtree Gisele Budchen Foto: Imaxtree Gisele Budchen Foto: Imaxtree Gisele Budchen Foto: Imaxtree Gisele Budchen Foto: Imaxtree Gisele Budchen
Gisele je zopet pokazala, da ji ni para. Manj kot eno leto po rojstvu druge hčerke je zopet zablestela na modni brvi.
Oglej si celoten članek

Gisele se je s popolno postavo, kot da pred manj kot enim letom ne bi rodila drugega otroka, samozavestno sprehodila po modni brvi na brazilskem tednu mode v Sao Paolu.

Na pisti je ena najbolj znanih in zaželenih manekenk predstavljala kreacije domače braziljske modne znamke Colcci. Manekenka je s sprehodom po modni brvi dokazala, da še ni čas za njeno modno upokojitev. Poglejte, kako se je odrezala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.