Seksi igralec navdušen nad slovensko novinarko

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Tanja Divac je v Londonu spoznala Patricka Dempseya, za katerega pravi, da ni skrival navdušenja nad njenimi modrimi lasmi.
Oglej si celoten članek

Poptevejeva novinarka Tanja Divac se v teh dneh potika po Londonu, kjer je obiskala tudi premiero najnovejšega filma o Bridget Jones. Tam je spoznala Renee Zellweger in Patricka Dempseya, nad katerim ni skrivala navdušenja. Tudi on ni ostal ravnodušen.

"Oba sta zelo sproščena in simpatična, pa čeprav že cel dan dajeta intervjuje. Smo se kar malce 'zapričali'. Patricka je zanimalo vse okoli mojih las in ni nehal spraševat, tako da so nas mogli prekiniti, da smo sploh lahko posneli intervju. Pogovarjati se z njima je bil kar neverjeten občutek, saj sem bila velika oboževalka McDreamyja iz serije Talenti v belem," je navdušeno povedala Tanja.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:38 3. September 2016.

    Kako pa je reagiral na njeno veliko zadnjo plat?Je pogledal,če ni slučajno zelena?

  • 07:31 3. September 2016.

    navdušen, ja pa ja de; za roza psom z natopirano dlako in sončnimi očali se tudi ozreš na ulici in …

  • 13:53 2. September 2016.

    Če že drugega nimaš za pokazat, si pa lase pobarvaš na smrkca.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.