Seksi mama: Njena slavna hči je stara 45 let

Foto: Profimedia Jade Pinkett Smith, Adrienne Banfield-Jones Foto: Profimedia Jade Pinkett Smith, Adrienne Banfield-Jones Foto: Profimedia Jade Pinkett Smith, Adrienne Banfield-Jones
Hollywoodska igralka ima mamo, ki šteje 63 pomladi in je na določenih fotografijah videti mlajša od svoje slavne hčerke.
Oglej si celoten članek

Mama igralke Jade Pinkett Smith ima 63 let in je zagotovo ena najbolj seksi mam med mamami hollywoodskih zvezdnic. Adrienne Banfield-Jones je nastopila tudi v filmu Poredne mame, kjer so mame slavnih igralk spregovorile o materinstvu.

Poleg tega se Adrienne velikokrat udeleži kakšne rdeče preproge in premier filmov svoje hčerke. Jade je pred dvema letoma na svojem Facebooku objavila njeno fotografijo v kopalkah, s katero je navdušila, saj ima Adrienne postavo, ki ji jo lahko zavida marsikatera 20- ali 30-letnica.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.