Seksi mister nima časa za dekleta

Foto: Gilles Crofta
Foto: Gilles Crofta
V Sloveniji se trenutno mudi eden od najuspešnejših fitnes modelov, mister International 2010 Ryan Terry. Z nekdanjim vodovodarjem, ki je čez noč postal eden od najbolj zaželenih moških na svetu, smo se srečali ob večerji, saj ima 24-letni postavnež šesttedenski premor od diete.
Oglej si celoten članek

Od vodovodarja do mistra, vaša zgodba je prava zgodba o uspehu ...
Res je, za seboj imam žalostno zgodbo. Že zelo mlad sem z dekletom kupil hišo, a se razmerje ni obneslo. Takrat sem sem bil res na dnu, nato pa je prijatelj mojo fotografijo poslal na lokalno radijsko postajo, kjer so me izbrali za najbolj seksi moškega v Veliki Britaniji. Dokaj osladno, a to mi je odprlo vrata. Po tem me je poklicalo nekaj modnih agencij, pol leta pozneje pa sem postal mister International. V šestih mesecih se mi je življenje popolnoma spremenilo. Prej sem delal vsak dan od osmih do petih, tudi ob koncih tedna. V svojem delu sem sicer užival, a je bilo zelo stresno. Danes je moje življenje povsem drugačno, poziram, potujem po svetu, v nekaj letih sem obiskal več kot 20 držav in spoznal veliko enkratnih ljudi. Za nič na svetu ne bi zamenjal. Od nekdaj sem skrbel za to, da sem v formi, le da sem zdaj za svoj hobi plačan, kar je super.

Kako je ta nenadni uspeh sprejela vaša družina?
Zelo smo si blizu, z njimi delim dobre in slabe strani, vedno so mi stali ob strani in so zame, razumljivo, zelo veseli.

Precej je tudi odrekanj, menda ste bili na dieti kar tri leta?
Ni bila ravno dieta, prej prehranski načrt. Na dan sem zaužil šest obrokov nepredelane hrane, predvsem veliko zrezkov, piščanca, rib, vlaknin in zelene zelenjave. V tej hrani uživam in si jo tudi sam pripravljam. Vsako nedeljo in sredo si naredim načrt za vse obroke v naslednjih treh dneh. Tako je veliko lažje.

Kaj bi torej iz loncev zadišalo na prvem zmenku?
File, pirekrompir iz sladkega krompirja in beluše. To je všeč tudi meni.

Predvidevamo, da vam oboževalk ne manjka?
Zanimivo je, koliko prošen za prijateljstvo sem dobil na Facebooku, ko sem osvojil naziv. Na žalost za to nimam časa, moje življenje je zaradi dela in potovanj precej hektično.

Danes boste predsedovali žiriji, ki bo izbrala novega mistra Slovenije; na kaj boste pozorni?
Ker gre za lepotno tekmovanje, je seveda pomembno, da je kandidat samozavesten in da je zelo dobro videti. Predvsem pa to, kar so verjetno videli tudi v meni – nekoga s prijetno osebnostjo, komunikativnega, ki izstopa iz množice.

Veljate za enega izmed najbolj priljubljenih mistrov; kaj je recept za vaš uspeh?
Verjetno to, da ostajam skromen in sem hvaležen za vsako ponujeno priložnost, hkrati pa sem vedno spoštljiv.

S svojimi izkušnjami do popolne postave pomagate tudi drugim, trenutno svoji sestri, ki se konec leta poroči. Vam bo uspelo?
Lani je nehala kaditi, zato je pridobila kar nekaj kilogramov, ker pa se konec leta poroči, sva se odločila za dieto, dober prehranski načrt in treninge. Do zdaj je izgubila že osem kilogramov. Pomembno je, da si narediš načrt in si obroke pripraviš že vnaprej, če veš, da boš v časovni stiski. Le tako se lahko izogneš goljufanju s prigrizki. Prehrana je 80 odstotkov uspeha, telovadnica le 20.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.